O MENI

DOBRODOŠLI U MOJ SVET U BOJI!

 

Zovem se Dragica Đuran i živim u Beogradu. Po zanimanju sam diplomirani ekonomista, a u duši sam večiti putnik. To najbolje znaju ljudi koji me poznaju privatno. 🙂

Pored putovanja, veliki sam zaljubljenik u fotografiju. Kada se ove dve ljubavi spoje, dobija se ono što čini moj svet u boji.

Baš zbog toga sam krajem 2017. godine pokrenula blog o putovanjima na kojem ću sa vama deliti sve korisne informacije, trikove i savete sa mojih avantura. Pokušaću da na što bolji način istražim i predstavim mesta na kojima sam bila i da sa vama podelim moja iskustva.

Pored raznih tekstova koji su podeljeni u kategorije, na blogu ćete naći dosta putopisa iz Srbije, sa smernicama i opisima kako stići i šta sve možete videti na pojedinim destinacijama širom naše zemlje. Smatram da pre nego što poželite da odete negde daleko, treba da upoznate i Srbiju.

Nadam se da ćete uživati u mojim pričama isto onoliko koliko i ja uživam dok stvaram moj svet u boji i da ćete se otisnuti u neku od avantura po mojoj preporuci.

Znam da neki već jesu, a kada ćeš ti?!

Vidimo se uskoro među putopisima,

Dragica

 

Najlepša mesta u Srbiji – saveti blogerke

 

Proputovala je 18 država, ali putovanja Srbijom su joj najdraža: „Priroda Srbije je neverovatna, ali nedovoljno istražena“